Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Digitálne fotoaparáty - Panasonic Lumix DMC-TZ8 Black

Panasonic Lumix DMC-TZ8 Black

panasonic_lumix_dmc_tz8_black_gbuom.jpg
panasonic_lumix_dmc_tz8_black_hlaoh.jpg panasonic_lumix_dmc_tz8_black_hlaoh.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
19.11.2012 160,00 €

Predám kompaktný fotoaparát Panasonic vo výbornom stave. malo pouzivany naozaj len na výlety 2 alebo 3 x do roka . 100 percentny stav bez skrabanceka a oderov. baterka stopercentna . sirokouhly fotoaparat , objektiv LEICA

Lumix DMC-TZ8 od Panasonic je širokouhlý kompaktný fotoaparát s ultra výkonným zoomom. Tento digitálny fotoaparát vlastní CCD snímač 12,1 megapixelov a objektív 25 mm, aby tak posunul hranice vašej kompozície.

Je dokonalý pre portréty a skupinové fotografie, TZ8 disponuje mnohými režimami scén a funkciou detekcie tvárí pre presné zábery. DMC TZ8 sa prispôsobí všetkým situáciám a všetkým fotografovaným témam. Jeho optický stabilizátor a vysoká citlivosť na svetlo zvládnu aj tie najťažšie podmienky expozície.

Jeho zoom 12x je posilnený prídavným optickým zoomom pre pomer až do 23,4x. Presný a výkonný Lumix DMCTZ8 tiež ponúka režim HD video 1280 x 720 pixelov.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: David
Tel/Mobil: 0905257529

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.